De Warremste Pop Up

Gedurende de maand december hield Tiffany van Blùm een pop-up winkeltje in Leuven open. Het was een droogbloemenparadijsje, aangevuld met planten en vintage vaasjes. Op 15, 16, 18 en 19 december mochten wij bij haar intrekken en maakten we er samen de WARREMSTE POP-UP van.🔥🔥🔥 


Voor het eerst kon je onze breiboxen, breiwerken en accessoires in het echt aankopen. Hoe tof is dat?! 

Het wordt nog beter: onze opbrengsten hebben we eenmalig aan De Warmste Week 2021 geschonken. Toen wij, iets meer dan een jaar geleden, met ons drietjes Warrem hebben opgericht, was het ons doel om in de wintermaanden geld in te zamelen voor het Centrum ter Preventie van Zelfdoding via een donatie aan DWW. Daar stak corona helaas een stokje voor en zo besloten we ons project onafhankelijk verder te zetten. Toen de winter weer begonnen was en DWW 2021 voor de deur stond, leek het ons niet meer dan gepast om te breien voor DWW.

Brahim kwam langs met DWW radio, we hebben veel van jullie gezichten éindlijk eens in het echt kunnen zien en zamelden in totaal €3375 in !!

Meer foto's kan je vinden op onze instagram in de highlight 'POP UP'. En neem zeker ook eens een kijkje op https://www.blumbyseason.be/ voor meer info over de workshops en de POP UP van Blùm. 

💛❤️💙